Training

Puppyopvoeding.

Heeft u onlangs een pup aangeschaft? Of misschien wel een herplaatser die helemaal niets kent?
Ook dan bent u bij de K9 Academy aan het juiste adres!

Beginnen bij de basis is het sleutelwoord. Bij veel cursussen word aandacht besteed aan allerlei commando’s die je in de toekomst zeer waarschijnlijk niet meer gaat gebruiken, jammer van de tijd eigenlijk. Ik vind het belangrijk dat we samen kijken naar wat we graag van onze hond willen en daarmee aan de slag gaan!

De lessen worden klassikaal gegeven en duren 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de leeftijd). Tijdens de lessen gaan we aan de slag met alle aspecten van het opvoeden van een pup/hond. Niet alleen commando’s aanleren maar ook leren leiderschap geven en bewust worden van je eigen lichaamstaal tegen over je hond is erg belangrijk.

De groepen bestaan uit maximaal 5 deelnemers, hierbij krijgt iedereen voldoende aandacht en blijft er overzicht. Ook van elkaar kun je namelijk veel leren! Omdat we in blokken van 5 weken werken, hebben we een Puppy A en een  Puppy B.

De fanatieke baasjes kunnen door met de Puberparty. Hierbij leggen we de puntjes op de i en kunnen we dingen aanpakken die je tegen het ouder worden van je pup nog tegen komt.