Training

Puppyopvoeding.

Heeft u onlangs een pup aangeschaft? Of misschien wel een herplaatser die helemaal niets kent?
Ook dan bent u bij de K9 Academy aan het juiste adres!

Beginnen bij de basis is het sleutelwoord. Bij veel cursussen word aandacht besteed aan allerlei commando’s die je in de toekomst zeer waarschijnlijk niet meer gaat gebruiken, jammer van de tijd eigenlijk. Ik vind het belangrijk dat we samen kijken naar wat we graag van onze hond willen en daarmee aan de slag gaan!

De lessen worden klassikaal gegeven en duren 45 minuten. Tijdens de lessen gaan we aan de slag met alle aspecten van het opvoeden van een pup/hond. Niet alleen commando’s aanleren maar ook leren leiderschap geven en bewust worden van je eigen lichaamstaal tegen over je hond is erg belangrijk. Hoe moet je gedrag bijsturen en op welke manier kun je duidelijke grenzen aangeven zonder zelf frustratie of opwinding te gebruiken.

De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers, hierbij krijgt iedereen voldoende aandacht en blijft er overzicht. Ook van elkaar kun je namelijk veel leren! Omdat we in blokken van 5 weken werken, hebben we een Puppy A (de basis) en een  Puppy B (puntjes op de i). 

De fanatieke baasjes kunnen door met de Puber/losloop. Hierbij  starten we met het los laten lopen van de hond en hoe hierbij sturing te geven.

Wanneer je de gehele cursus doorloopt, ben je 15 weken bezig. Dit is best snel! Maar wanneer je zelf fanatiek en consequent bent, is dit prima te doen! De cursus vergt dus wel inzet en er zal zeker tussen de lessen door thuis geoefend moeten worden.

Ben jij een gemotiveerde hondeneigenaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!