Drive-In

Sinds April 2020 biedt de K9 Academy een heuse Doggy Drive In aan!

Wat houdt de Drive-In in?

Bij de Drive-In kom je je hond bij ons op de hondenschool brengen. Wij nemen de hond van je over en deze wordt 1 tot 2 uur lang door ons begeleid. Zelf ben je gedurende die tijd niet aanwezig op de hondenschool. Tijdens de Drive In ontvang je foto’s en/of filmpjes van hond. Tevens is er voor leden een speciale groep waar alle foto’s nadien ook te zien zijn.

We beginnen altijd met een packwalk. Dit houdt in dat alle honden die komen worden aangelijnd en eerst samen in een roedel met ons gaan lopen. Hiermee zorgen we dat de honden alvast wat energie kwijt kunnen, zakken in hun energielevel en zorgen we voor mentale stimulans. Ook leren ze elkaar op deze manier alvast kennen en wennen ze een beetje aan elkaar. Wanneer alle honden voldoende rustig zijn, mogen ze van de lijn en lekker gaan spelen/snuffelen of wat ze maar willen.

Gedurende deze tijd worden de honden door 1 of meer trainers begeleid en in de gaten gehouden. Door middel van regels en grenzen die door ons geboden worden leren ze zich netjes in een roedel te gedragen, zonder dat honden ‘het zelf mogen oplossen’. Daarnaast ervaart de hond geen opwinding/spanning/angst/frustratie/enz. van zijn/haar baas. Hierdoor zie je dat er veel minder snel problemen onderling ontstaan en merk je dat honden die normaal best snel uitvallen dit nu bijvoorbeeld helemaal niet doen!

De honden mogen zelf kiezen of ze buiten of het veld willen zijn of binnen in de zandbak. De zandbak is overdekt en in de zomer lekker koel! Ook zorgen we tijdens de warme dagen voor voldoende afkoeling door middel van zwembadjes en eventueel sproeiers.

Aan het einde van de Drive-In kom je je hond weer bij ons ophalen en gaat hij/zij weer naar huis. Gegarandeerd een hond die lekker moe is!

Voor pups tot 4 maand duurt de Drive-In maximaal 1 uur. Voor oudere pups en volwassen honden kun je een Drive-In van 1.5 of 2 uur doen. Welke tijd geschikt is voor de hond wordt altijd overlegt met de trainers.

Momenteel is de Drive In alleen nog op de dinsdagmiddag om 14.00 uur.

Voor meer informatie of opgave kunt u het contactformulier invullen. Ook kunt u via onze Facebookpagina makkelijk een afspraak boeken: Klik Hier

Kosten:
1 uur* :    €5,- per hond        €8,- voor 2 honden
1.5 uur:    €8,- per hond       €12,- voor 2 honden
2 uur:       €11,- per hond      €19,- voor 2 honden

Strippenkaart voor de maand Juni (5 Drive Ins):
1 uur*:  €20,-
1.5 uur: €35,-
2 uur:    €50,-

*enkel voor pups jonger dan 4 maand.